Shopping med Fisky! - Pro Shopping Service

Shopping med Fisky!

SAVE UP TO $200 ON HOTEL And Much More!
CLICK HERE

♥Snälla läs beskrivningen innan du ställer frågor!♥

* Jag spelar mestadels på servern som heter Air Star, dock så har jag ett konto som jag flyttar runt mellan de olika servrarna för att kunna träffa andra spelare. Det kontot heter Aria Batman. Jag flyttar Aria när jag själv känner att det är dags, det är alltså ingen mening med att tjata om att jag ska flytta kontot, okej? 🙂

*Jag spelar in mina videor med Fraps – ja det kostar pengar.

*Jag redigerar mina videor med Sony Vegas PRO 13 – ja det kostar
pengar. Jag har ingen som helst koll på andra program än de jag använder, google är din bästis om du undrar om andra program^^

*Nästa avsnitt av Onyx kommer helt enkelt när jag hunnit göra klart det. Jag har mycket att göra utanför spelet just nu och verkliga livet går före serien. Jag har inte lagt ned serien, jag har helt enkelt inte möjlighet att släppa avsnitten oftare. Snälla tänk på att det inte bara är jag som ska ha tid, Fisky ska hinna rita bilderna till serien och de andra som är med i serien ska ha tid att spela in med mig.

*Musiken som jag använder i mina videor kommer från Epidemicsound. Eftersom man måste ha ett konto och betala för att använda musik från den sidan så ser jag ingen större mening med att lägga låtarnas namn på minnet… Så frågar du vad en specifik låt heter så är risken stor att jag inte vet…

Vill du se mer av mina upptåg på spelet så kolla in min blogg: http://ssohaley.blogg.se/ och min instagram: https://www.instagram.com/ssohaley/

Video med svar på de vanligaste frågorna jag får: https://www.youtube.com/watch?v=Agqst…

Enter your Email Address

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On PinterestVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our FeedVisit Us On Instagram